top of page
566 Obývačka.jpg

VÁLLALKOZÓINK

Pihenésre vágytál?

A Kokave vonalon található nyaralóink ideális választás csoportok vagy egyének számára. Magánélet és nagyszerű elhelyezkedés közvetlenül a sípálya mellettKokava vonalgondoskodik a tökéletes nyaralási élményről. Változatos kikapcsolódási, természeti felfedezési, túrázási, nyári és téli sportok várják Önt. Előnye a kellemes hegyi hangulat, a házikó otthonossága és a gyönyörű kilátás a környékre.

Házainkról 

Hangulatos szállás Stolické vrchyben három tágas nyaralóban -Víkendház 607(kapacitás 10 fő),Víkendház 542(kapacitás 11 fő),Víkendház 566(kapacitása 17 fő) egész évben szállást biztosít, és különösen ideális gyermekes családok számára.

 

A nyaralók teljesen felszereltek, saját konyhával, fürdőszobával, tágas nappalival, beltéri kandallóval, pavilonnal grillel és vízforralóval.

Felszerelés és élelmiszer

Az Ön rendelkezésére áll egy teljesen felszerelt konyha tágas étkezőasztallal. A konyhában mikrohullámú sütő, tűzhely, vízforraló, konyhai eszközök és nem utolsó sorban hűtőszekrény található. Egy lehetőségWi-Fi.

 

Minden nyaralóban találhatóparkolóés saját fedett pavilon ülőhellyel. A nyaralóktól két perc sétára található a Családi Panzió étteremmel és menüvel, míg a nyaralók 5 percnyi autóútra találhatók a Hotel Zerrenpach Látkytól.

Chata 607
Chata 607

607-ES VAKARÓ

Kényelmesés egy hívogató kabin saját kandallóval. Az emeleten 4 különálló hálószoba, összesen 10 fős (3×2+1, 4×1) és egy saját WC található.

A földszinten egy közös helyiség találhatóa kandalló mellett, TV és egy kihúzható kanapé, ahol még két személy aludhat.

 

Itt található egy teljesen felszerelt konyha étkezőasztallal, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, ahol ízletes házi ételeket készíthet.

Kellemes ücsörgés a tűz mellett vagy bentkilátótoronykülsővelgrillés egy fazék gulyáshoz.

Chta 566 Kokava
Chata 566.jpg

566-OS VAKÁR

Tágas kabin, különösen nagyobb csoportok számára. A nyaralóban összesen 5 különálló hálószoba található17 fő, 3×4, 1×3 és 1x2 fős, ebből egy hálószoba (1×2) a földszinten található, így idősek számára is alkalmas. Van még 1 fürdőszoba és 2 WC.

 

Kiságy is rendelkezésre áll. A földszinten egy közös helyiség kandallóval, TV-vel, kanapéval ésping pong asztal. A teljesen felszerelt konyhában étkezőasztal található a finom házias ételek elkészítéséhez, valamint egy fedett pavilon kandallóval és grillezővel.

Chaa 542 KokavaLínia
542 e.jpg

542-ES VAKÁR

Lépjen kapcsolatba a környező természettel ebben a modern, de egyben kellemes, gyönyörű kabinbannézeteka környékre. A nyaralóban összesen 3 különálló hálószoba található 1×6, 1×3 és 1×2 fős kapacitással, 1 fürdőszoba és 1 WC.

 

A földszinten egy kandallós társalgó található a kellemes pihenéshez.tévé, biliárdasztal és bővíthetőkanapé, ahol még két fő aludhat, teljesen felszerelt konyha étkezőasztallal a finom házias ételek elkészítéséhez, valamint egy kandallós ülősarok is a külső részen található.

  • Ingyenes parkolás az objektumnál 

  • Fedett kültéri ülőgarnitúra

  • Teljes konyha 

  • Háziállatok engedélyezve

  • TV + műhold

  • ping pong asztal

  • Értékes széf 

  • WiFi lehetőség

  • Kültéri grill

bottom of page